Zloženie: ruža šípková plod BIO
Krajina pôvodu: Česká republika
Skladovanie: Skladujte v suchu
Použitie: List, kvet alebo vňať pripravujeme ako nálev: 1 čajovú lyžičku zalejeme 250 ml vriacej vody a necháme 10 minút lúhovať.
Koreň, kôru alebo semená pripravujeme ako odvar: 1 čajovú lyžičku zalejeme 250 ml studenej vody, potom 3,5 minúty povaríme, necháme odstáť a scedíme.
Plod ruže šípkovej sa podieľa na prirodzenom fungovaní imunitného systému a patrí medzi prírodné antioxidanty – Pôsobí ako antioxidant
Šípka tiež prispieva k normálnej činnosti dýchacieho systému – Napomáha dýchacej sústave
Plod ruže šípkovej napomáha prirodzenej relaxácii a mentálnemu zdraviu – Napomáha relaxácii
Ruža šípková tonizuje telo a myseľ a podporuje celkový stav organizmu – Tonizuje telo a myseľ a celkovo organizmus
Ruža tiež napomáha normálnemu fungovaniu močového mechúra a obličiek – Podporuje funkcie močového mechúra a obličiek