Zloženie: tapioková múka (maniok škrob), pšenová múka, múka zo skorocela indického,bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ
Výživové údaje v 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1341 kJ / 320 kcal;
tuky: 1,79 g;
nasýtené mastné kyseliny: 0,26 g;
sacharidy: 59 g;
cukry: 0,5 g;
vláknina: 20,5 g;
bielkoviny: 6,31 g;
soľ: 1,22 g.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
Skladovanie: Otvorený skladujte v chladničke a spotrebujte do 2 dní.
Použitie: Do 270ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 270 g múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešate. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predohriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 70 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné! Z celého balenia môžete upiecť dva 430 gramové chleby
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.