Zobrazujú sa výsledky 16–29 z 29

Zobraziť bočný panel
Zobraziť 18 24 36

Fazuľa mungo 150g J. Vince

1.20 

Mungo je ideálnou plodinou k naklíčeniu. Chuťou pripomína zelený hrášok.

 

 

Fazuľa obria 400g Rapunzel

2.40 

Tieto fazule majú jemnú, gaštanovú chuť s nepatrným nádychom orechov a jemnú textúru.

Pečená fazuľa BIO 400g Rapunzel

2.60 

Biele fazule v paradajkovej omáčke sú ideálne vo chvíli, keď nemáme čas či chuť k dlhému vareniu. Podávame ich ako prílohu, do pokrmov mexickej kuchyne či len tak s pečivom.

Sója edamame sterilizovaná BIO 200g Rapunzel

2.20 

Sója edamame sa zberá vo chvíli, keď sú struky ešte mladé, zelené, sladkasté a chrumkavé. Obsahuje veľa bielkovín a vlákniny a tradične sa používa do šalátov a stir-fry pokrmov (rýchle opraženie na oleji). V našom prípade sú zelené struky očistené, naukladané do plechovky a zaliate vodou s morskou soľou.

Šošovica červená lupienky klíčené 250g Semix

3.20 

Lupienky z naklíčenej šošovice sú lepšie stráviteľné ako z šošovice nenaklíčenej, pretože dochádza k deleniu dlhých reťazcov sacharidov na menšie. Lupienky majú vysoký obsah vlákniny i bielkovín

 

 

Šošovica čierna 250g J.Vince

1.50 

Šošovici čiernej sa tiež hovorí kaviár vegetariánov alebo rastlinný kaviár. Má jedinečnú orechovú chuť a jemne gaštanovú vôňu. Výhodou je jej rýchla príprava a široké možnosti jej využitia v kuchyni. Dobre pôsobí na tvorbu krvi a činnosť kardiovaskulárneho systému.

Šošovica zelená 250g J.Vince

1.50 

Šošovica zelená obsahuje trikrát viac vápnika než obilniny a sedemkrát viac železa ako špenát, dopĺňa zásoby vitamínov B. Zo všetkých strukovín je najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Je tiež výborným zdrojom vlákniny.