Zloženie: 50 % jablko, 50 % hruška
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 182kJ/43kcal;
tuky: <0,10 g;
nasýtené mastné kyseliny: <0,03 g;
sacharidy: 9,90 g;
cukry: 9,32 g;
vláknina: <0,10 g;
bielkoviny: <0,81 g;
soľ: 0,0 g
Krajina pôvodu: Česká republika.
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25°C. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.
Použitie: Na priamu spotrebu
V hruškách sa nachádza malé množstvo vitamínu C, E a B, ale aj dôležité minerály: draslík, horčík a železo. Taktiež sú hrušky dobrým zdrojom stopových prvkov: medi, mangánu a v menšej miere aj zinku. Obsah vitamínu a minerálov je v hruškách len o málo väčší ako v jablkách. Hrušky sú známe svojím vysokým obsahom sacharidov a zároveň nízkym obsahom proteínov a tukov. Zo sacharidov v nich prevláda fruktóza. Ďalej hrušky obsahujú organické kyseliny, ktorých množstvo je nižšia ako v jablkách, a výrazné množstvo tanínov.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.