Zobrazených všetkých 15 výsledkov

Zobraziť bočný panel
Zobraziť 18 24 36

Amarantové vločky BIO 250g CountryLife

2.20 

Vločky z amarantu (prirodzene bezlepkovej suroviny) v biokvalite.

 

 

 

Ovsené otruby 205g J.Vince

1.20 

Priaznivé účinky ovsených otrúb vytvárajú ochrannú vrstvu na sliznici žalúdka a čriev, urýchľujú prechod trávenej potravy, čím chránia stenu čreva pred pôsobením prípadných škodlivých látok a splodín látkovej premeny, pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu v krvi, pomáhajú odstraňovať z organizmu žlčové kyseliny, toxíny a ťažké kovy, pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi. Nezanedbateľným prínosom ovsených otrúb pri každej diéte je pocit sýtosti, ktorý vznika pri ich konzumácii. Otruby v spojení s vodou totiž môžu zväčšiť svoj objem až 30-násobne, čo spôsobuje naplnenie žalúdka a upokojí hlad na dlhší čas.

 

Ovsené vločky bezgluténové 400g J.Vince

2.30 

Ovsené vločky sú výborným zdrojom vlákniny, vitamínov, minerálov a stopových prvkov.

Ovsené vločky bezlepkové 500g Provita

1.90 

Ovsené vločky sú  výborné a rýchle na raňajky.

Pohánkové vločky svetlé 200g J.Vince

1.50 

Pohánkové vločky môžeme konzumovať varené, zaliate vodou alebo mliekom ale aj surové.

Pšeničné klíčky 200g J.Vince

0.50 

Pšeničné klíčky obsahujú veľké množstvo vitamínov, minerálnych látok. Pšeničné klíčky sú okrem iného aj zdrojom vitamínu E, ktorý má vlastnosti antioxidantov a patrí k najprospešnejším potravinám pre náš organizmus.

Pšenové vločky 200g J.Vince !!! AKCIA !!! EXP.: 12.4.2024

1.30  0.91 

Prirodzene bezlepková surovina

AKCIA PLATÍ LEN DO VYPREDANIA SKLADOVÝCH ZÁSOB

 

Vločky ryžové instantné 200g Provita

1.05 

Instantné ryžové vločky. Stabilizované so zachovaním kvality.

Vločky ryžové instantné 250g Natural Jihlava

0.89 

Instantné ryžové vločky. Stabilizované so zachovaním kvality.

Zemiakové vločky 200g J.Vince

1.50 

Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob.