Zobrazených všetkých 5 výsledkov

Zobraziť bočný panel
Zobraziť 18 24 36

Celozrnné ražné rezance 200g (lepok) J.Vince

1.10 

Celozrnné ražné rezance sú vyrobené z kvalitnej ražnej múky. Raž je plodinou starých Slovanov, má vyšší obsah minerálnych látok než bežne používaná pšenica, a to je draslík, fosfor, železo, síra a fluór. Obsahuje bohatý zdroj vlákniny ale aj dôležité vitamíny skupiny B a E.

 

Celozrnné ražné vrtuľky bezvaječné (lepok) 200g J.Vince

1.10 

Celozrnné ražné vrtuľky sú vyrobené z kvalitnej ražnej múky. Raž je plodinou starých Slovanov, má vyšší obsah minerálnych látok než bežne používaná pšenica, a to je draslík, fosfor, železo, síra a fluór, obsahuje bohatý zdroj vlákniny, ale aj dôležité vitamíny skupiny B a E.

 

Celozrnné špaldové rezance bezvaječné (lepok) 200g J.Vince

1.30 

Celozrnné špaldové rezance sa vyrábajú z kvalitnej celozrnnej špaldovej múky. Špalda má príjemnú orechovú príchuť, ktorá sa jemne prenáša do vyrobených cestovín. Tento výrobok obsahuje takmer všetky zložky nevyhnutné pre zdravý ľudský organizmus. Cestoviny sú bohaté o vitamíny tiamín, riboflavín, niacín, vitamíny A, E, minerály fosfor, horčík, síra, draslík, mangán, nenasýtené mastné kyseliny a má pomerne vysoký obsah cukrov. Zaujímavý je obsah betakaroténu. Obsiahnutá vláknina podporuje trávenie a črevnú peristaltiku. Cestoviny neobsahujú cholesterol.

 

Cestoviny celozrnné špaldové vrtuľky 200g J.Vince

1.70 

Celozrnné špaldové vrtuľky sa vyrábajú z kvalitnej celozrnnej špaldovej múky. Sú bohaté o vitamíny tiamín, riboflavín, niacín, vitamíny A, E, minerály fosfor, horčík, síra, draslík, mangán, nenasýtené mastné kyseliny a má pomerne vysoký obsah cukrov. Zaujímavý je obsah betakaroténu. Obsiahnutá vláknina podporuje trávenie a črevnú peristaltiku. Cestoviny neobsahujú cholesterol.

Špaldové vrtuľky trojfarebné 200g J.Vince

1.70 

Trojfarebné špaldové vrtuľky sa vyrábajú z kvalitnej bielej špaldovej múky. Špalda má príjemnú orechovú príchuť, ktorá sa jemne prenáša do vyrobených cestovín. Tento výrobok obsahuje takmer všetky zložky nevyhnutné pre zdravý ľudský organizmus. Cestoviny sú bohaté o vitamíny tiamín, riboflavín, niacín, vitamíny A, E, minerály fosfor, horčík, síra, draslík, mangán, nenasýtené mastné kyseliny a má pomerne vysoký obsah cukrov. Zaujímavý je obsah betakaroténu. Obsiahnutá vláknina podporuje trávenie a črevnú peristaltiku. Cestoviny neobsahujú cholesterol.